11/11 Sales Storm @Gearbest! Veel kortingen!!

11 November, oftewel Black Friday, is een bekende dag dat heel veel webshop grote aanbiedingsacties houden! Gearbest is daar één van en pakt het groots aan! De acties zijn onder andere gratis producten, hele hoge kortingen en Flash Sales (hele tijdelijk aanbieding met mega-kortingen) en heel veel couponcodes!! De acties lopen vanaf 7 november tot en met 15 november. Ik heb het verzoek gekregen van Gearbest om deze actie te promoten, dus bij deze 🙂

11/11 Gearbest Sales Storm Black FridayHet leuke aan de Gearbest 11/11 Sales Storm is dat het om vele productcategorieën gaat, dus er zitten altijd leuke aanbiedingen bij voor iedereen. Dus niet alleen Smartphones of Mediaplayers, maar ook RC Quadcopters, Smartwatches, tablets, robot stofzuigers en kleding! Ja, Gearbest heeft ook een grote kledingafdeling waar wij tot op heden niet veel mee hebben gedaan!

Dagelijks worden bepaalde producten tegen minimale prijzen in de verkoop gedaan. De prijzen zijn heel laag, maar er is meestal ook maar een beperkte hoeveelheid beschikbaar. De 11/11 Sales Storm bestaat uit 3 grote evenementen:

  1. Coupon Monsoon – 7/11 tm 15/11
  2. Gift Rain – 7/11 tm 15/11 (win een Xiaomi Mi5 Smartphone!)
  3. Biggest Sales Storm – 9/11 tm 14/11

1. De Coupon Monsoon geeft heel veel CouponCodes uit die automatisch toegevoegd worden aan het account bij Gearbest en geeft recht op hoge kortingen op diverse rubrieken! Deze LINK gaat direct naar de Coupon Monsoon. Bekijk de pagina en claim jouw exclusieve CouponCodes vandaag nog!

2. De Gift Rain is een actie waarbij er o.a. een Xiaomi Mi5 wordt weggegeven. Dit betreft een simpele deel-actie, waarbij veel prijzen worden weggegeven. De prijzen worden automatisch in jouw Gearbest account gezet!

3. De Biggest Sales Storm is de actie waarbij tot 15/11 heel veel producten voor super-prijzen weggaan met kortingen tot 70%!

11/11 Gearbest Sales Storm Black Friday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.